27.04.2024 04:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємцями сформована група для переговорів з Віктором Януковичем

Koordrada24-11-2010-1

На фото засідання Коордради підприємців 24 листопада 2010 року

В будинку письменників України (Банкова, 2) кожного дня проходять наради, на яких беруть участь підприємці, профспілки, молодіжні організації, лідери трудових колективів на ринках, представники КУПРу та Відсіч, що протестують проти ухвалення Податкового кодексу.

22 листопада 2010 року була ухвалена низка ключових рішень: визначено 7 осіб, котрі можуть вести переговори з адміністрацією президента щодо ветування Податкового кодексу. Також визначено, що організацією сцени на Майдані Незалежності займається Коаліція учасників помаранчевої революції. Також було визначено адміністратора — В’ячеслава Роя, який відповідає за збір координаторів учасників акцій підприємців на координаційні ради щодо планування своїх дій.

На нараді 24 листопада о 20.00 координаційною радою «Міста волі» шляхом голосування були затверджені 3 основні вимоги протестуючих підприємців:
—  вето Податкового кодексу;
—  відставка Кабінету Міністрів Миколи Азарова;
—  проведення строкових виборів до Верховної Ради 27 березня 2011 року.

Koordrada24-11-2010-2

Майже одноголосно було обрано комендантом наметового містечка Сергія Мельниченка (КУПР). Проти голосував відомий націоналіст Микола Коханівський, який підтримував Ігоря Мазура (Тополю).

Також була розширена група для переговорів з президентом України Віктором Януковичем до 8 чоловік. А саме: 2 людини від профспілок, Купр – 1, так звана група Оксани Продан – 2, від Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України — 2, «Відсіч» — 1. Причому кожному з переговірників забороняється вести окремо від членів групи дискусії з представниками влади.

Наприкінці засідання коордради підприємців Майдану стало відомо, що відносно коменданта наметових громадських приймалень народних депутатів Сергія Мельниченка представниками міліції була незаконно відкрита кримінальна справа.

Melnichenko_S&Volinec1

На фото комендат Сергій Мельниченко та народний депутат Михайло Волинець

 

Ольга Раскіна, фото Вадима Гладчука, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-11-2010 0:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100