18.04.2024 16:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці впіймали Чечетова на брехні про гроші

Chechetov Mihailo2Учасники безстрокової акції протесту проти прийняття Податкового Кодексу відверто здивовані заявою Михайла Чечетова про те, що вони начебто отримують гроші за своє перебування на Майдані Незалежності у Києві. Про це заявила заступник Секретаря Координаційної Ради працівників ринків України Ольга Гайсумова, повідомляє прес-служба Національного форуму профспілок України.

За її словами, лише 25 листопада участь в акції протесту у столиці взяли 5 808 працівників ринків України. При цьому, вона зазначила, що один лише проїзд до Києва обходиться більше 200 гривень.

«Щоб доїхати з Мелітополя, наприклад, необхідно 240 гривень, з Одеси – 270 гривень, з Тернополя – 210 гривень. Крім того, потрібно забезпечити ще й перебування у місті. Ми їдемо за власний кошт, бо розуміємо, що ці втрати – ніщо, у зрівнянні з тим, яким ярмом для нас обернеться прийняття Податкового Кодексу», — зазначила Гайсумова.

Однак, вона наголосила, що якщо Михайло Чечетов скаже, де підприємці можуть отримати кошти за участь в акції протесту, то вони обов’язково звернуться туди.

«Якщо вірити словам пана Чечетова, то хтось винен нам 1 млн. 161 тис. 600 грн. та ще й харчі на додачу. Нам цікаво знати хто? І де ці гроші видають? Якщо такого місця пан Чечетов вказати не зможе, то ми вимагаємо він нього публічно спростувати дану інформацію або заплатити з власної кишені», — зазначила представник профспілки.

Нагадаємо, 24 листопада 2010 року, в коментарі ІМК Михайло Чечетов зазначив, що «незадоволені ухваленням нової редакції Податкового кодексу України отримують за свої протести 200 гривень на добу».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2010 22:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100