25.04.2024 03:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У підприємців на Майдані є всього 3 вимоги до президента

Miting proti Podatk kodeksu Kiev29-11-2010-1У підприємців на Майдані Незалежності, які мітингують проти Податкового кодексу, є всього три вимоги.

Про це заявив глава Всеукраїнської громадської організації «Союз захисту підприємництва» Сергій Доротич в ефірі телеканалу ТВі.

«Їх лише три: вето — Податковому кодексу, вибори до Верховної Ради і відставка уряду», — уточнив активіст.

За його словами, вимога щодо повернення грошей з офшорних зон прозвучала на мітингу, але не була проголосована.

На думку Доротича, якщо президент все таки підпише Податковий кодекс, це може мати непередбачувані наслідки для суспільства і країни.

«Мені моторошно за таке рішення, оскільки я відчуваю напругу у суспільстві. Я спілкуюся із людьми з різних регіонів України: настрої досить радикальні, і радикальні звучать гасла», — заявив він.

«Ми насилу стримали агресивний підхід учасників акції в четвер, коли підходили до Банкової! Це було дуже важко, тому, що люди знервовані… Ми стримуємо процес, який наростає як гриб. Я боюся, що ми не втримаємо його», — заявив громадський діяч.

Коментуючи заяву прес-секретаря Миколи Азарова, Віталія Лук’яненка, про те, що мітингувальники не прийшли на зустріч із прем’єром, Доротич зауважив, що чіткого запрошення підприємці не отримували.

«Ми боїмося, що будемо втягнуті у переговорний процес, а всі зауваження конструктивні можуть бути невраховані. Ця пересторога і стримує нас від конструктивного діалогу», — заявив він.

«Ми хотіли б бути впевнені, що спочатку буде „заветований“ цей закон (Податковий кодекс)», — уточнив активіст.

«Уряд готовий нас слухати, нам кажуть: „Давайте все, всі свої поправки і пропозиції! Ми все врахуємо і виправимось“. У нас готові зауваження, але ми не хочемо їх подавати, а хочемо працювати над Податковим кодексом з чистого листа», — заявив Доротич.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-11-2010 10:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100