19.04.2024 21:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Поправки Януковича до Податкового кодексу підтримали лише Олександр Назаренко зі своїм заступником Володимиром Левіним

zradniki1

На телеканалі ICTV було показано сюжет з підписання Меморандуму між урядом та невідомими до цього підприємцями, прізвища яких у офіційних повідомленнях з боку влади ретельно приховувались, повідомляє офіційний сайт «Міста волі».

Завдяки телесюжету стало відомо, що від імені підприємців Меморандум підписали лише чотири особи від трьох організацій – президент і віце-президент асоціації “Укрринок” Олександр Назаренко та Володимир Левін, голова Одеської обласної асоціації роботодавців півдня України Юрій Борщенко та нікому невідомий до вчорашнього дня представник невідомої громадської організацї, яка не брала участь в протестах (протестувальники бачили цього чоловіка лише один раз – вчора він вперше за весь час протестів з’явився на розширеному засіданні штабу Національної координаційної ради, де не виступав, а лише слухав).

В тому ж телесюжеті Оксана Продан, яку самозваний “генеральний координатор” акції протесту Олександр Данилюк звинувачує у співпраці з Партією регіонів та підготовці провокацій на завтра, засудила підписання цього Меморандуму, заявивши, що ніхто цю четвірку (чи трійку, якщо рахувати по організаціях) не уповноважував підписувати з урядом ніяких документів.

Ця четвірка (трійка), яка, на відміну від офіційно визначених Нацкоордрадою переговорників, нікого не попередила про свій похід до Кабміну, не лише формально не уповноважена, але й фактично не представляє протестувальників на численних майданах України. Юрій Борщенко та його організація, як і ще один підписант від нікому не відомої громадської організації, взагалі не брали участі в акції протесту, а О. Назаренко та В. Левін протягом всієї акції категорично не сприймалися представниками ринків, оскільки, окрім працівників свого офісу, не вивели на акцію жодної людини, не проводили на ринках мобілізаційну роботу, натомість постійно намагалися переконати протестувальників у потребі домовлятися з владою про внесення змін до Податкового кодексу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-12-2010 20:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100