25.04.2024 18:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юрій Шеляженко оскаржує три незаконні рішення суду про заборону акцій на Майдані

sheliazhenko-foto-for-blog

На фото Юрій Шеляженко

Редактор газети «Правдошукач» Юрій Шеляженко подав апеляційні скарги на три рішення Окружного адміністративного суду міста Києва, якими заборонено проводити мирні зібрання в центрі Києва.

Підставою для апеляції стало те, що цими незаконними рішеннями було порушено право та інтерес апелянта взяти участь у мирних зібраннях на Майдані Незалежності.

Два з оскаржуваних рішень постановив голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вячеславович Вовк. У цих рішеннях він зазначив: «…Позивач звернувся до Окружного до адміністративного суку міста Києва з позовом про обмеження права громадян України…».

Докладніше читайте за цими посиланнями:

1) Навіщо судді рубають гілку, на якій сидять? (стаття на «Українській Правді»).

2) Апеляційні скарги.

3) Оскаржувані незаконні рішення суду: перше, друге і третє.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-12-2010 20:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

  • Natol

    Дуже добре, Юрію Шеляженко!

    Дякуємо за підтримку, яка не завадить, а я підозрюю, що може дуже знадобитись!

    Ці самозвані «хазяї життя» щодо себе кажуть: «Кожен має право на помилку». Влада намагатиметься використовувати наші найменші огріхи! Жодного слова, жодної коми Конституції не віддамо цим шахраям та бандитам.

    Найважливіше те, щоб кожен чиновник від гаранта до депутата не сумнівався у неминучості покарання за злочин. Це потребує часу, але треба їх виховувати, кожен день, при кожній нагоді, усіма засобами.

    Кожен чиновник — лише найманий працівник і повинен виконувати свої обов'язки якісно! З усіма наслідками! Годі годувати самозванних «професіоналів» та інших паразитів!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100