25.04.2024 09:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Майдані готуються до розгону авторитарною владою

25-11-2010nameti1Учасники акції протесту проти Податкового кодексу побоюються розгону наметового містечка і кличуть на Майдан народних депутатів.

Про це повідомила одна з мешканок наметового містечка, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання про те, навіщо вони кличуть депутатів, учасниця акції сказала: «Щоб вони захистили наметове містечко. Сюди підтягується міліція, сюди підтягуються внутрішні війська. Нас всіх просто зметуть».

Водночас прес — секретар Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослав Швецов у своєму блозі на Політико повідомив, що «о 17:30 коменданта наметового містечка та ще декількох людей повели вручати рішення суду про знос містечка і арешт організаторів», «депутати покинули наметове містечко, для них акція закінчилася». 

Неподалік від Майдану припарковані 8 міліцейських автобусів.

Учасники акції протесту також повідомили, що вони не задоволені поправками Януковича та рішенням парламенту щодо Податкового кодексу і припиняти протести не мають наміру.

На даний момент в наметовому містечку, яке нараховує більше 10 наметів, а також на площі перед ним знаходяться кілька сотень протестуючих.

За попередніми данними акція протесту поновиться 6 грудня 2010 року о 9.00 на Майдані Незалежності.

Про подальші дії НКРПУ буде поінформовано на офіційному сайті Міста волі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-12-2010 20:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100