19.04.2024 18:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сотні підприємців Запоріжжя в понеділок пікетували обладміністрацію

zachineno podatk1Декілька сотень підприємців Запоріжжя в понеділок, 6 грудня 2010 року, пікетували обласну державну адміністрацію.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», близько 500 представниківмалого й середнього бізнесу Запоріжжя зібралися вранці біля будівлі обладміністрації, щоб висловити протест проти ухвалення Податкового кодексу й розгону підприємницького майданув Києві.

Учасники акціїпринесли до будинку обладміністрації дерев'яні іграшки,які вирізали з фанери самостійно. За словами пікетників, після введення Податкового й іншого кодексів, дітей українських підприємців чекає «важке дитинство з дерев'яними іграшками».

За словами голови запорізького союзу підприємців «Ніка» Лідії Кривенко, «влада лише частково змінила Податковий кодекс, хоча підприємці вимагали його повного вето й нової редакції».

«Ми підтримуємо наших колег, які в понеділок у Києві продовжують відстоювати інтереси малого й середнього бізнесу України. Адже після невеликої корекції Податковий кодекс став не набагато кращим, і не вирішить проблему мільйонів українських підприємців, які хочуть працювати чесно й гідно» — заявила Кривенко.

Вона зазначила, що запорізькі підприємці «у понеділок проводять акцію-попередження».

«Ця акція — попередження владі, адже надалі буде розглянутий не лише Податковий, але й Житловий, Трудовий кодекси. І ми вийшли сьогодні, щоб підтримати українців, які ще не знають, що їх чекає надалі» — зазначила голови запорізького союзу підприємців «Ника».

Говорячи про примусовий демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності у Києві, Кривенко зазначила: «Здивувала ця форма поводження з підприємцями влади. Ми вимагаємо, щоб у майбутньому до такого не доходило. Ми мирні люди й просто висуваємо свої вимоги, які повинні бути враховані».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2010 17:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100