29.03.2024 08:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович влаштував чехарду з міністерствами

lider yanuk1Президент Віктор Янукович оптимізував систему центральних органів виконавчої влади

Відповідний указ від 9 грудня 2010 року розміщено на офіційному сайті президента.

Створено Міністерство економічного розвитку і торгівлі, реорганізувавши Мінекономіки, а також поклавши на міністерство, що утворюється, функції у сфері реалізації державної регуляторної політики, державної політики з питань розвитку підприємництва, регулювання цінової політики (крім питань реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців).

Президент створив Міністерство енергетики та вугільної промисловості реорганізувавши Мінпаливенерго і Мінвуглепром.

Також засноване Міністерство аграрної політики та продовольства та Державна інспекція сільського господарства з Мінагрополітики.

За допомогою реорганізації Мінтрансу створені Міністерство інфраструктури, Державна автотранспортна служба, Державна авіаційна служба, Державна служба зв'язку, Державна служба морського та річкового транспорту.

Також на новостворене міністерство покладені функції з реалізації державної політики у сфері туризму.

Створено Міністерство культури та Державне агентство з питань кіно. Для цього реорганізували Мінкультури і туризму.

На нове міністерство також покладені функції з реалізації державної політики у сферах міжнаціональних відносин, захисту прав національних меншин України та релігії.

Президент розділив Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи на ряд відомств.

Створені Міністерство надзвичайних ситуацій, Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки, Державне агентство з управління зоною відчуження та Державна інспекцію техногенної безпеки.

Указом об’єднані Міносвіти і науки та Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту, створене — Міністерство освіти і науки, молоді та спорту.

Окремі функції колишніх міністерств виконуватимуть також Державна служба інтелектуальної власності та Державна служба молоді та спорту.

Президент реорганізував Мінохорони природного середовища в Міністерство екології та природних ресурсів, Державну екологічну інспекцію та Державну службу геології та надр.

Створено також Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Для цього об'єднано Мінрегіонбуд і Міністерство з питань ЖКГ.

Указом реорганізоване Мінпраці та соціальної політики в Міністерство соціальної політики та Державну інспекцію з питань праці.

Крім того президент реорганізував цілий ряд служб, комітетів, агентств і інспекцій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2010 0:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Natol

    Хтось може розтлумачити, де саме тут «оптимізація»? Задля чого зроблені ці пересування наперстків? Який результат слід очікувати? і коли? Чи все це — імітація діяльності та чергова порція локшини на вуха? Чи переховування тих, хто вже вкрав щось, чи перепродаж вкраденого?

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100