28.03.2024 14:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд дозволив телеканалам лише 10 хвилин знімати розгляд скарги Луценка

Lucenko za gratami1Колегія суддів Апеляційного суду Києва дозволила представникам п’яти телеканалів лише протягом 10 хвилин проводити зйомку розгляду апеляційної скарги екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко на рішення Печерського райсуду столиці про зміну йому запобіжного заходу з підписки про невиїзд на арешт.

Відповідне рішення за клопотанням адвоката Ю.Луценка оголосив головуючий у суді Олександр Бець, незважаючи на те, що екс-міністр також просив суд дозволити представникам електронних ЗМІ бути присутніми в судовому залі під час надання ним пояснень.

На початку судового засідання адвокат екс-глави МВС надав суду клопотання від Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової, в якому вона просить суд змінити Ю.Луценку міру запобіжного заходу, на не пов’язану з триманням під вартою.

Крім того, суд долучив до матеріалів справи клопотання за підписами 30 народних депутатів, які також просять суд звільнити Ю.Луценка під їх відповідальність – на поруки.

Суд не задовольнив скаргу екс-міністра Юрія Луценка і залишив його під вартою.

Таке рішення оголосив суддя Апеляційного суду, в якому Луценко оскаржив зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на утримання під вартою.

«Підстав для скасування рішення суду першої інстанції немає», — заявив головуючий у суді Олександр Бець.

Таким чином Луценко залишається у СІЗО.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-01-2011 15:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100