26.04.2024 15:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура спростовує систематичну брехню Тимошенко

ne lgiЮлія Тимошенко має з'явитися у Генпрокуратурі 13 січня 2011 року для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Про це йдеться у заяві, яку оприлюднила прес-служба відомства.

«Кожного разу відвідуючи Генпрокуратуру Тимошенко у своїх інтерв’ю намагається дискредитувати працівників Головного слідчого управління, вдаючись до відвертої неправди, або, навіть, брехні», — йдеться у заяві.

"Так, учора вона в черговий раз заявила про те, що начебто її «допитували, чому вона пішла на засідання суду до Луценка», — зазначили у ГПУ.

Як наголосила прес-служба, «насправді, слідчий у справі попередив її про неявку в призначений час без поважних причин, оскільки вона була викликана на 12 годину, а з’явилась о 16».

«У відповідь Тимошенко послалася на сімейні обставини, хоча вся країна мала змогу бачити її в Апеляційному суді Києва», — заявили у Генпрокуратурі.

«Слідчий спокійно сприймає усі її примхи і забаганки. Сьогодні, 6 січня, Тимошенко до прокуратури не викликається», — зазначили у відомстві.

Як повідомили у ГПУ, Тимошенко «було призначено з’явитися як обвинуваченій для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи на 10 січня, але, оскільки вона заявила клопотання перенести це на 13 січня у зв’язку з неможливістю присутності в цей час її адвоката, слідчий задовольнив її прохання».

«Також, вона заявляє, що до розслідування її справи залучено 18 слідчих. Однак це чергова неправда. Їх усього двоє. У прокуратури є багато й інших справ», — зазначили у Генпрокуратурі.

«Із наведеного видно, що Тимошенко свідомо спотворює та маніпулює фактами задля здобуття політичних дивідендів», — йдеться у заяві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-01-2011 16:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100