19.04.2024 13:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ганна Герман хоче, щоб у диктатора Януковича все було як у Аугусто Піночета?

german&yanukovich1Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман вважає, що в Україні при владі мають бути «гарвардські хлопчики».

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу 5 січня 2011 року.

«Погодьтеся, що на ту зарплату, яку чиновник має сьогодні, він так чи інакше мусить брати хабарі. Тому що людина, яка має добру освіту, яку вхоплять у будь-якій фірмі і дадуть йому у 10 разів більшу зарплату, не піде у чиновницький кабінет на копійки», — зазначила Герман.

«Нам потрібні профі, нам потрібні оті гарвардські хлопчики, ті молоді українці, які вже отримали добру освіту…Дуже велика група їх вже працює з президентом, як дорадчий орган», — заявила чиновниця.

«Такі діти, які мають добру освіту, які вже мають досвід, які мають цілком інше бачення світу і України, і місця України в ньому, мусять бути при владі…Я думаю, що прийде час і президент зробить таку презентацію своєї екіпи», — зазначила вона.

Як відомо, за часів правління в Чилі Аугусто Піночета економікою цієї країни фактично керували так звані «чикагські хлопчики» — група з 30 чилійців, які вивчали економіку в університеті Чикаго.

 

Читайте також:

Говорящие задницы Партии регионов

Кому на руку непрофесіоналізм пані Герман?

Ганна Герман звела наклеп на Ісуса Христа

Ганна Герман цензури у новинах ТСН не виявила

Для Ганни Герман. Доказ цензури на 1+1

На кого похож Янукович

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-01-2011 15:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

  • http://ГЕРМАН роберт-львовянин

    герман хочет оправдадь ПР (читай партию бандюков) пани герман я сильно хочу что бы все было как у пиночета и ответ перед судом украины так же.

  • Иван

    Не совсем верный текст — чикагскими мальчиками советников Пиночета называли не за учебу в Чикагском университете, кстати Гарвард не возле Чикого и вообще не в Мичигане. Они были последователями монетаризма Милтона Фридмана, который размещался в Чикаго. У этой фразы двойной смысл «чикагские мальчики» — ганстеры 30х годов. Вот это и обыгрывалось.

  • Василий Мельник

    ТАК ПИНОЧЕТ НЕ ВОРОВАЛ, ОН БОРОЛСЯ С ВОРАМИ И ВЫВЕЛ СТРАНУ В ДЕСЯТКУ СТРАН  МИРОВОЙ ЭКОНОМИКИ, А ЯНУКОВИЧ ОПУСТИЛ СТРАНУ НА 4-Е МЕСТО САМЫХ ХУДШИХ СТРАН МИРА

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100