28.03.2024 14:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Провокацію проти сина Ганни Герман організували політтехноЛОХи з БЮТу

polittehnolohi BUT1Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман спростовує інформацію про участь її сина Миколи в ДТП у Хмельницькій області.

Про це вона заявила в коментарі ЛІГАБізнесІнформ, реагуючи на інформацію про те, що 4 січня 2011 Микола Герман на «Лексусі» нібито потрапив у ДТП, в результаті чого загинули троє людей.

«Чудово, що ви про це запитали. Я так чекала, коли мене про це запитають», — підкреслила Герман.

«По-перше, у мого сина немає „Лексуса“. По-друге, він у цей час був в Ізраїлі. Це можна дуже легко перевірити за його паспортом. По-третє, це абсолютна технологія з того ланцюжка, як писали на якихось брудних сайтах про те, що я його хочу „влаштувати“ на УТ-1», — зазначила вона.

За словами Герман, зараз «підготовлена і оплачена ціла серія таких брудних речей».

«Мені польські друзі дзвонили, що їм надсилають такі речі. Намагаються підсунути журналістам фальшивки, нібито я працювала в підпіллі „Солідарності“ агентом КДБ», — зазначила вона.

«Але ці оплачені матеріали дуже неретельно готують. Там немає професіоналів. Тому що якщо б вони були професіоналами, то вони б порахували, коли була „Солідарність“, а коли в Польщі була я», — додала чиновниця.

«Я працювала у Польщі з 1998 по осінь 2003 року. Тоді від підпілля „Солідарності“ вже навіть сліду не було, вже Кваснєвський був президентом», — сказала Герман.

На її думку, замовні матеріали проти неї «дуже низької якості». «Якщо б вони захотіли, я б могла їх проконсультувати, як робити матеріали якісно. Тому що маленька брехня породжує велику недовіру», — зазначила чиновниця.

«Але ці теми будуть з'являтися ще і ще. У мене це викликає посмішку, бо я, чесно кажучи, думала, що у них є люди сильніше», — сказала Герман.

На її думку, «напевно, у цих людей часу не було, або кваліфікації недостатньо».

«Може, просто мало платять. Я люблю професіоналів у всьому. Навіть у провокаціях. Професіоналів треба цінувати. Але ось вчора вони, приміром, пишуть, що „музику на УТ-1 замовляє Герман“. Ну, це просто класно», — зазначила Герман.

«Це при тому, що вони знають, як я ставлюся до Поплавського, який постійно на УТ-1», — сказала чиновниця.

«Але я з розумінням і великою іронією ставлюся до цих провокацій. Останнім часом ці люди почали робити мене популярною і в польській пресі. Спасибі їм, що роблять мені рейтинг. У мене, на жаль, грошей на піар немає», — заявила вона.

Інформація про ДТП сина Ганни Герман з'явилась 19 січня на сайті VVNews, який належить Блокові Юлії Тимошенко, у вигляді досить вірогідної, як на перший погляд, новини, яка цілком лягає в загальний потік інформації про обмеження свободи слова: «Провідним телевізійним каналам Україні заборонили оприлюднювати інформацію про ДТП по трасі „Київ-Чернівці“. Не повинні репортери проводити і власні журналістські розслідування за цією темою. Про це VVnews на умовах анонімності повідомили співробітники студії „1+1“ та СТБ». Із теперішнього матеріалу згадки про Миколу Германа «підчистили», тепер там ідеться просто про ДТП, але в початковій версії було прямо зазначено, що водієм був він. Ось копія тексту в початковому вигляді.

Перевіривши цю інформацію у декількох журналістів зазначених каналів, ми пересвідчились, що, принаймні, твердження про заборону є неправдивим.

tereza2

На фото ще одна фальшивка проти Ганни Герман-Стеців: підписку давала ГАЛИНА Стецив.

Редакція Спротиву приносить свої вибачення Ганні Герман за передрук неправдивих публікацій з бютівського сайту VVNews з байкою про ДТП за участю її сина.

 

Вадим Гладчук, sprotiv.org

 

Читайте також:

Син Ганни Герман на «Лексусі» убив трьох людей?

Телеканалам заборонили говорити про мажора Миколу Германа, який збив трьох?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-01-2011 22:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100