1.05.2024 10:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Під стінами міліції у Луцьку вимагали «Свободу націоналістам!». Фото

27 січня 2011 року у Луцьку біля УМВС України у Волинській області відбулася акція протесту «Свободу націоналістам!» проти політичних переслідувань і репресій щодо українських патріотів у рамках кампанії «Один за всіх – всі за одного!», повідомляє sprotiv.org.

Під стінами міліції зібралися представники різних націоналістичних організацій, які вимагали звільнення членів ВО «Свободи» та ВО «Тризуба», які наразі знаходяться під вартою. Учасника пікету із патріотичною символікою та плакатами в руках , на яких було зображено 14 потерпілих патріотів, скандували «Свободу націоналістам!», «Один за всіх — всі за одного!», «Свободу ув'язненим!».

Також на підтримку незаконно затриманих націоналістів відбулося театралізоване дійство «Демонстративне усічення голови Сталіна». Перед присутніми винесли «пам'ятник» вождю Радянського Союзу і привселюдно відпиляли йому голову.

Учасники акції передали резолюцію із вимогами заступнику начальника управління МВС у Волинській області Миколі Лисюку та начальнику Луцького міськвідділу УМВС у Волинській області Роману Крохмалю.

Організатори повідомили, що акції спротиву політрепресіям не припиняться і будуть тривати доти, доки не будуть звільненні усі члени націоналістичних організацій.

Акція звершилася виконанням державного гімну України. Подібні заходи відбулася у багатьох містах України та столиці.

27-01-2011-miting Luck-1

 

27-01-2011-miting Luck-2

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-01-2011 18:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100