25.04.2024 07:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Дніпропетровську журналістів, які знімали величезні черги силою вигнали з будівлі податкової

tv-kamera1З метою приховати величезні черги, які утворилися у податковій у зв'язку з подачею нової форми декларації, охорона закладу силою змусила журналістів залишити будівлю.

У Дніпропетровську охоронці Червоногвардійської районної податкової інспекції силою змусили знімальну групу «9 каналу» піти з будівлі.

Знімальна група приїхала до податкової інспекції знімати сюжет про величезні черги, які утворюються для подачі нової форми декларації з податку на доходи фізичних осіб, передбаченої Податковим кодексом.

За словами журналістки групи Ганни Мандрикіної, у фойє будівлі податкової інспекції під час зйомки зібралася черга з більш ніж 300 осіб. Як розповіли співробітники каналу, троє охоронців, які відмовилися представитися, «почали виштовхувати знімальну групу, закривати камеру, кричати, робити все, щоб журналісти залишили приміщення».

Охороні вдалося через 10 хвилин виставити знімальну групу на вулицю, при цьому вони повідомили, що все в податковій засекречене і запропонували знімати через шибку.

Заступник начальника управління з питань масово-роз'яснювальної роботи ДПА у Дніпропетровській області Володимир Притискач заявив, що черги, які утворилися в податкових, — це проблема всієї України. «По-перше, люди не звикли до подачі нової декларації, по-друге, менталітет наших людей, такий, що все треба подати в останній день», — уточнив Притискач.

Черги з підприємців, що здають податкові декларації, спостерігаються не тільки в Дніпропетровську, а й в інших регіонах України. У зв'язку з цим керівництво Державної податкової адміністрації прийняло рішення, що до 21 березня всі податкові інспекції будуть працювати з 8:00 до 21:00 без вихідних.

Нагадаємо, Державна податкова інспекція зобов'язала приватних підприємців щомісяця подавати звіти щодо наявності найманих працівників. Звіт мають подавати і ті, в кого найманих працівників немає. Підприємці скаржаться, що через нововведення вони змушені годинами стояти в чергах у податкову.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-03-2011 16:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100