26.04.2024 10:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Корупціонерка Тимошенко знову обдурила Генпрокуратуру

tim bile bratstvoГенпрокуратура буде вимушена звернутися до суду для зміни Юлії Тимошенко запобіжного заходу.

Як йдеться у повідомленні прес-служби відомства, 3 травня Тимошенко «знову, в котрий раз зірвала проведення запланованих слідчих дій з її участю».

«Так, раніше відмовившись від послуг адвоката Ференца та будучи повідомленою про необхідність явки до слідчого з іншим, обраним нею захисником на 12 годину 3 травня, Тимошенко в котрий раз з’явилася без захисника та заявила, що бажає мати захисника лише народного депутата Сергія Власенка», — заявили у ГПУ.

В повідомленні зазначається, що Тимошенко завідомо знала, що Власенко «як народний депутат не може займатися адвокатською діяльністю».

Раніше слідчий вже відмовляв у задоволенні клопотання Тимошенко про допуск Власенка як захисника.

«Генпрокуратура попереджає Тимошенко про те, що у разі необрання нею захисника, слідчим буде призначено їй безоплатного для неї захисника за державний рахунок з більш ніж 28 тисяч адвокатів, зареєстрованих в Україні», — йдеться у повідомленні.

«Такі дії Тимошенко свідчать про її намагання ухилитися від слідства, перешкодити встановленню істини у справі, а також про спроби уникнути відповідальності за вчинене і небажання направлення кримінальної справи до суду для розгляду по суті», — вважають у Генпрокуратурі.

«У разі подальшого невиконання Тимошенко процесуальних рішень слідчого, Генпрокуратура вимушена буде звернутися до суду для зміни їй запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту», — наголошується у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що Тимошенко знов, разом із захисником, якого вона обере, викликана до слідчого на 11 годину 4 травня 2011 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-05-2011 18:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100