26.04.2024 15:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гриценко пообіцяв Януковичу долю Каддафі та Мубарака

Гриценко радить Януковичу не проґавити останній шанс, бо закінчить як Каддафі та Мубарак, про повідомили «Спротиву» в прес–службі партії «Громадянська позиція».

«Янукович отримав величезні повноваження, яких не було в жодного з українських президентів. Він може представлятися по всьому світу просто як цар».

Про це журналістам в Одесі заявив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

Він закликав Януковича усвідомити свою відповідальність.

«Якщо за 15 місяців твій рейтинг впав вдвічі й продовжує падати, при цьому успіхів нема, команда краде більше за попередню, треба прийняти рішення. Або залишитися у цій ролі й перетворитися на Мубарака, Каддафі й закінчити, як вони. Або стрепенутися, перетасувати команду, вигнати тих, хто краде й отримати ще один шанс».

Гриценко погоджується, що ставати реформатором за низького рейтингу складно, але іншого шансу в чинного президента може вже не бути.

«Сьогодні народу від Януковича потрібен позитивний сигнал. Наприклад, миттєва реакція на журналістські розслідування. Оприлюднили інформацію про Бойка – того наступного дня звільнили, оприлюднили про Єжеля – його спіткала така ж доля. Тоді нові Єжель і Бойко знатимуть, що жартувати не варто. І не варто плутати свою кишеню з суспільною», — зазначив лідер «Громадянської позиції».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-06-2011 22:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100