28.03.2024 16:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович для Росії став ворогом?

Кремлівські карлики помилилися у Януковичі?

В ефірі програми новин російського «Першого каналу» була різко розкритикована заява президента Віктора Януковича про якнайшвидший вступ України до Зони вільної торгівлі, повідомляє «Українська правда».

В ефірі «ОРТ» прозвучали слова докору на адресу президента України у зв'язку з озвученим напередодні Дня Незалежності наміром якомога швидше вступити в Зону вільної торгівлі.

«Експерти вважають, що Віктор Янукович ризикує одночасно зіпсувати відносини з Росією і не домогтися порозуміння в Євросоюзі», — йдеться в сюжеті.

Далі в сюжеті звучить припущення, що в наростаючому конфлікті між Києвом і Москвою винні українські олігархи.

«Як вважають експерти, збільшення російських інвестицій вигідно для української економіки, але невигідно українським олігархам, яким довелося б, що називається, посунутися. Партія регіонів Януковича з національним великим капіталом пов'язана тісно. В результаті, практично всі спільні з Росією економічні проекти буксують», - продовжує журналіст.

Цікаво, що на екрані в цей момент з'являються обличчя Януковича, віце-прем'єра Бориса Колеснікова та бізнесмена Ріната Ахметова.

Сюжет завершується відвертою критикою українського президента.

«Варто нагадати, що Віктор Янукович прийшов до влади під гучними гаслами дружби з Росією і підтримки російської мови. Виборці півдня і сходу України дружно за ці ідеї проголосували. Але російська мова державною так і не стала, а відносини між двома країнами псуються на очах» , — резюмують на Першому.

Нагадаємо, що 1 вересня 2011 року прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна не буде вступати до російського Митного союзу, а міністр палива й енергетики Юрій Бойко пообіцяв не віддавати українську газову трубу Росії, повідомляє «Спротив».

Зазначимо, що тези, озвучені в ефірі «Першого каналу», зазвичай збігаються з позицією керівництва Російської федерації.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-09-2011 17:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100