20.04.2024 16:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У центрі Києва розстріляли автомобіль журналіста Ігоря Климовського

30 серпня, близько 18:15, в центрі Києва, в районі Європейської площі, напроти будівлі філармонії було скоєно збройний напад на журналіста Ігоря Климовського.

Невідомі на автомобілі Opel Omega білого кольору з державними номерами СА0444ВА, відкрили вогонь з пістолета по Chevrolet Lacetti, в якому перебував журналіст Ігор Климовський з дружиною.

Злочинці стріляли впритул з гумостріла, при чому цілилися в голову. За частку секунди до першого пострілу Ігор встиг прикрити голову рукою і закрити собою дружину.

Перша куля увійшла в руку, інші чотири потрапили в авто. Після стрілянини невідомі різко вивернули на зустрічну смугу і зникли у напрямку Поштової площі. Повідомляється, що нападників було троє: двоє чоловіків років 35 на передньому сидінні, і дівчина у великих сонячних окулярах на задньому сидінні. Ведуться розшукові роботи.

Журналіст був доставлений у лікарню швидкої допомоги, прооперований, знаходиться у задовільному стані.

Климовський розповів про подробиці конфлікту: «Я зробив зауваження водієві, який грубо „підрізав“ мою машину на перехресті з бульваром Шевченка, після чого між нами виникла словесна перепалка», — розповів він.

Здавалося, що конфлікт вичерпано, однак на Європейській площі Opel Omega почав підтискати автомобіль журналіста та витісняти його з ряду.

«Пасажир автомобіля з вікна намагався вдарити мене кулаком. Після цього дістав пістолет і став стріляти в упор», — каже Климовський.

Відзначимо, що раніше Климовський зняв цілий ряд ТВ сюжетів про «Дорожній контроль», зокрема про його роботу і судах проти МВС і ДАІ, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-09-2011 16:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100