29.03.2024 12:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На акції пам’яті загиблих журналістів однопартійці піарили підсудного Луценка

Не зважаючи на неодноразово проанонсовані попередження організаторів, що на акції пам’яті загиблих журналістів, яка проходить у день зникнення Георгія Гонгадзе, не використовується партійна та організаційна символіка й політичні та інші матеріали, які не мають безпосереднього стосунку до акції, дехто не зміг втриматися, аби не прорекламувати себе чи своїх лідерів.

Так, 16 вересня 2011 року, один чоловік роздавав серед демонстрантів статтю колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і дуже обурювався, коли організатори зробили йому зауваження (роздавати, правда, припинив). Також у натовпі «самооборонці», під керуванням народого депутата Юрія Гримчака, роздавали листівки з ліричним віршем того ж Луценка, який присвячений пам’яті Гонгадзе: «Коли стане зовсім темно, можна побачити зорі».

Ще якісь молоді люди миттєво роздали листівку під назвою «Януковичу НІ» з рекламою сайту, посилання на який не працює, і зникли. Люди були явно проплачені, оскільки давали по кілька листівок в одні руки, аби швидше їх позбутися. Стаття містила як загальновідомі факти, так і суттєві неточності щодо ситуації в Україні (наприклад, там говорилось, що Європа остаточно відвернулась від України та відмовилася співпрацювати з нею на шляху до євроінтеграції).

Навряд чи серед учасників вшанування пам’яті загиблих було багато прихильників Януковича чи перебування Луценка за гратами, однак, на думку організаторів акції, такі дії не лише розмивають тематику, а й відгонять цинізмом. Ці дії свідчать про байдужість до пам’яті загиблих та намагання вирішити за рахунок загиблих журналістів якісь власні питання. Загиблі журналісти мали різні погляди й нікого не уповноважували на використання їхніх імен у політичній конкуренції, повідомляє «Спротив».

 

Читайте також:

Пам’ять Героя України Георгія Гонгадзе вшанували у 10 містах України. Фото. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-09-2011 23:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100