20.04.2024 17:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порушено кримінальну справу проти мажорів, які вибили жінці два зуби і розбили голову

В результаті побиття мешканки Болграда Світлани Ананьєвої на місці дорожньо-транспортної пригоди порушено кримінальну справу за статтею 296 КК України (хуліганство). Про це в своєму інтерв’ю повідомив газеті «Правдошукач» прокурор Болградського району Дмитро Цоєв.

Раніше у інтернет-виданні «Спротив» стверджувалося про участь у цьому ДТП та у бійці племінника голови Болградської районної держадміністрації Михайла Садакліева.

– Водій автомобіля «Фольксваген Пассат» на прізвище Ананьєв порушив правила дорожнього руху, не зупинився на знак «стоп» при виїзді з другорядної вулиці на головну,– розповідає прокурор,– Внаслідок цього сталося ДТП. Він зіштовхнувся з «Мерседесом» під управлінням Кузьменка. За попередніми даними, внаслідок ДТП постраждали тільки транспортні засоби, а водії не отримали жодних ушкоджень. Після цього сталася сварка між водіями транспортних засобів, які з’ясовували, хто з них правий. У сварці брали участь Кузьменко і двоє його пасажирів на прізвище Садаклієви. До сварки також приєдналася і мати Ананьєва на ім’я Світлана. У ході сварки та бійки їй були нанесені тілесні ушкодження. На даний час притягнутий до відповідальності за порушення правил дорожнього руху водій Ананьєв, який вчинив правопорушення, передбачене статтею 124 КУпАП, та водій Кузьменко за статтею 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння – прим. ред.). Окрім того, 7 вересня було порушено кримінальну справу за статтею 296 КК України (хуліганство – прим. ред.), тому всі домисли в інтернеті про перешкоджання слідству є повною ахінеєю. Світлана Ананьєва знаходиться на лікуванні, після закінчення якого експерти визначать тяжкість нанесених їй тілесних ушкоджень. Хто, як і за яких обставин наніс потерпілій тілесні ушкодження, буде з’ясовано у ході розслідування.

В той же час в численних публікаціях в інтернеті стверджувалося, що племінник голови Болградської районної держадміністрації Михайла Садакліева потрапив у ДТП і під час подальшої «розборки» була побита місцева мешканка Світлана Ананьєва. «Мерседес», на якому їхав Садакліев з товаришами, врізався в машину, яку вів син Ананьєвої Дмитро. Подія трапилася близько опівночі на перехресті вулиць Перемоги та Хрістєва. Оскільки там стоїть знак «дати дорогу», Дмитро призупинився, подивився, чи немає машини, і почав рушати. Не встиг він проїхати півтора метра, як назустріч казна-звідки вискочив «Мерседес». Дмитро загальмував і спробував від'їхати назад. На перехресті було достатньо місця, щоб роз'їхатися, але в «Мерседесі» сидів за кермом один з п'яних «мажорів». Машини зіткнулися.

Винуватці ДТП пред'явили претензії Ананьєвим і намагалися силою витягнути Дмитра з машини. Світлана заперечила, що ті самі повинні компенсувати збитки. У відповідь «мажори» напали на жінку. Один із супутників Садакліева, у якого вже був накладений гіпс, вибив їй милицею два зуби і розбив жінці голову в двох місцях.

Прибулий на виклик наряд ДАІ «мажори» лаяли матом і погрожували автоінспекторам звільненням. Незважаючи на це, всі учасники події були доставлені в лікарню, де «мажори» примудрилися втекти від експертизи. Світлана Ананьєва зняла побої і передала результати судово-медичної експертизи в міліцію. Голова райдержадміністрації «намагається зам'яти злочин», повідомляв «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-09-2011 7:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100