20.04.2024 00:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Герман не знає, про що говорить. Відео

Ганна Герман – це визначний фахівець з усіх питань. Їй неважливо, яку тему коментувати. Головне – висловити свою вагому думку.

Після декількох тижнів забуття, спричинених скандалом з плагіатом, Герман повертається на телеекрани. В п'ятницю вона взяла участь у шоу Савіка Шустера.

Цього разу Герман вирішила поговорити на тему Євроінтеграції.

Захищаючи Януковича від нападок Заходу, його радник заявила, що Україна стрімко рухається в напрямку покращення життя.

На доказ своїх тверджень Герман заявила, що до кінця року Україна не просто парафує, а, може, навіть підпише Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Пряма мова Герман:

«...Уже в грудні ми плануємо парафувати чи, може, навіть підписати, як бог дасть, як політики зроблять, угоду про асоціацію. Це цілком реальні кроки».

Ця фраза Герман видає її повне нерозуміння предмету, щодо якого вона висловлюється.

Між парафуванням і підписанням Угоди про асоціацію має минути не один місяць на технічні процедури всередині Євросоюзу.

Щоб Герман була зрозумілішою її недолугість, я просто пошлюся на блог посла Британії в Україні Лі Тернера «Термінологія ЄС та Україна: що це означає».

«Завершення переговорів: це момент часу, коли українські експерти та експерти ЄС, що ведуть переговори, завершили переговорний процес з усіх суттєвих позицій Угоди про асоціацію. На цій стадії відбувається парафування Угоди...

Підписання Угоди: після парафування Угоди армія юристів, перекладачів та експертів починає вичитувати узгоджений текст, ніби причісуючи його густим гребінцем, так, щоби не залишалось ніяких непевних моментів або різних формулювань того, про що було домовлено, а потім перекладають його на офіційні мови ЄС.

Процес може тривати близько 6 місяців. Тривалість цього процесу відображає той факт, що, щойно Угода буде підписана обома сторонами, вона набере юридичної сил», – пише посол Британії.

Цей оптимістичний запис посла Тернера було зроблено 5 жовтня. Після чого відбулися події, які поставили під загрозу подальшу євроінтеграцію України.

І якщо Янукович продовжуватиме нинішню лінію на згортання демократії, то жодного підписання Угоди про асоціацію не буде. Схоже, саме це мала би сказати Ганна Герман з телеекранів, якби хотіла розповісти правду.

 

Сергій Лещенко, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-10-2011 12:42 | Кількість переглядів 41 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100