29.03.2024 10:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Напад на журналіста Влащенка пов’язують з професійною діяльністю

Керівник журналіста газети «Наше місто» Олександра Влащенка, в якого стріляли у Миколаєві, Анатолій Онуфрійчук припускає, що напад на його підлеглого може бути пов’язаний з професійною діяльністю. Про це він заявив 28 жовтня 2011 року в ефірі «Шустер Live», повідомляє «Спротив».

Редактор видання розповів, що на Влащенка напали невідомі, які вистрелили йому в голову, куля залишилась в голові журналіста і медики вирішують, чи діставати її, оскільки вона зупинилась дуже глибоко в голові.

Анатолій Онуфрійчук нагадав, що за фактом нападу і стрілянини порушено дві кримінальні справи. Також він зазначив, що є дві версії мотиві скоєння злочину: через професійну діяльність і з метою пограбування. Він пояснив, що в журналіста вкрали фотоапарат, диктофон і два мобільні телефони.

«Це все – носії інформації», – зауважив Онуфрійчук. Він також наголосив, що якщо це просто пограбування, то дуже дивне, адже в Миколаївській області напевно вперше грабують, стріляючи в голову.

Редактор не виключає, що напад злочинців міг бути пов'язаний із професійною діяльністю Влащенка, адже він «доволі гострий журналіст», який займався, зокрема, темами розкрадання місцевого бюджету, розподілу земельних ресурсів. Зокрема, за словами Онуфрійчука, виданню вдалось виявити, що в Миколаєві через розподіл земельних ресурсів було «вкрадено» близько 1 млрд грн.

Водночас, як повідомило 28 жовтня управління зв’язків із громадськістю МВС України, з’ясувалось, що розбійний напад не пов’язаний з професійною діяльністю. Метою скоєння злочину виявилася користь.

«Правоохоронці відпрацьовували декілька версій скоєння злочину, у тому числі і ту, що напад пов'язаний з професійною діяльністю жертви.  Але з’ясувалося, що мета нападу – користь. Це стало відомо зі слів самих нападників, яких міліціонери невдовзі затримали. Зловмисниками виявилися два місцевих жителя, 19 та 23 років, які вирішили заробляти собі на життя розбійними нападами. Задля цього вони придбали пневматичну зброю, з якою виходили на нічне „полювання“. Наразі підозрювані затримані. Усі речові докази вилучені. Слідство тримає», – запевняють правоохоронці.

 

Читайте також:

Состояние журналиста Александра Влащенко ухудшилось. Фото

Подробиці нападу на журналіста Олександра Влащенка. Фото

Задержаны преступники, которые напали на журналиста Александра Влащенко

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-10-2011 19:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://Немаю Vavan

    Цілковіто можливо що це иак . Поза як ми не дуже любимо правду,і тому не особливотерпимо тих , хто нам її говорить!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100