28.03.2024 19:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олесь Довгий почав виборчу кампанію в Дніпровському районі столиці. Фото

Олесь Довгий починає масовану виборчу кампанію в Дніпровському районі столиці. Екс-секретар Київради, права рука «мера усіх киян» та яскравий представник «молодої команди» вирішив продовжити свою політичну кар’єру в парламенті, спробувавши сили в Дніпровському районі Києва. Від гріха і прокуратури подалі.

Хоча виборчі округи ще не нарізані, Олесь Станіславович вже визначився зі своїм електоральними полем, про що сам натякнув 1 грудня, коли вперше з’явився на засіданні Київради після звільнення. До цього часу інформація про його балотування була на рівні чуток. Наприклад, не так давно нардеп від НУНС Кирило Куліков розповів, що Олесь Довгий піде самовисуванцем по Дніпровському району. При цьому, виборча стратегія у нього буде мало чим відрізнятися від «гречаної» системи Леоніда Черновецького: роздавати бідним продуктові пайки та гречку.

І ось «Главком» з власних джерел отримав підтвердження депутатських планів Олеся Станіславовича. За даними наших джерел, нещодавно Олесь Довгий розмістив замовлення на друк одразу кількох видів агітаційної продукції в столичних друкарнях. Перший з них – кольорова брошура, в якій розповідається про благі діяння Олеся Довгого на посаді секретаря міськради. Тираж замовлення – 80000 примірників. На фото видно, що Довгий планує запустити власний виборчий сайт — http://oles.com.ua. Зараз він ще на стадії розробки і наповнення.

Ще одне замовлення Довгого – кольорові якісні календарі «від Олеся Довгого». Об’єм замовлення дізнатися не вдалося, але воно також вимірюється десятками тисяч. За даними нашого джерела, замовлення буде готове до 13 грудня, а його вартість складає близько 30 тисяч доларів.

До речі, Довгий вже активно підгодовує населення району від імені «Благодійного фонду Олеся Довгого і Катерини Горіної». Як стверджує Куліков, Олесь Довгий буде балотуватися як незалежний кандидат, проте його батько Станіслав Довгий вже є нардепом від фракції Народної партії Литвина, а його теща Ірина Горіна – народний депутат від Партії регіонів.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2011 2:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100