19.04.2024 08:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Україну чекає економічне зростання. Прийнято закон «Про ринок земель»

Верховна Рада прийняла за основу законопроект «Про ринок земель».

На думку авторів законопроекту, затвердження та практична реалізація Закону Україну «Про ринок земель» дозволить організувати прозорий ринок земельних ділянок державної, комунальної та приватної власності, законодавчо врегулювати питання про порядок проведення земельних торгів, а також поліпшити інвестиційний клімат в країні.

Також, на думку ініціаторів законопроекту, проект закону «Про ринок земель» спрямований на остаточне завершення створення ринкових передумов для залучення земельних ділянок сільськогосподарського призначення до економічного обігу, організацію прозорого ринку земель із запровадженням конкурентності її продажу, забезпечення повноти надходження податків і зборів, зокрема , від продажу земельних ділянок і прав оренди на них, а також державного мита від операцій на ринку землі.

Крім того, ВР прийняла за основу законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму використання земель оборони.

Документом, зокрема, пропонується встановити, що відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об'єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та земельних ділянок, які вивільняються в процесі реформування Збройних Сил України, здійснюється у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Фракції парламентської меншості «НУ-НС» і «БЮТ-Батьківщина» не брали участі в голосуванні. Чим гірше народу, тим краще «опозиціонерам»?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2011 0:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100