20.04.2024 00:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Партія регіонів позбулася чорнобильця Проскуріна

Заступника голови Харківського відділення ВГО «Союз Чорнобиль Україна» Володимира Проскуріна виключено з Партії регіонів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Харківської облорганізації Партії регіонів, відповідне рішення було ухвалене 16 грудня на засіданні Ради обласної парторганізації.

У повідомленні йдеться, що Проскуріна виключено з партійних лав «за порушення вимог статті 4.2 статуту Партії регіонів (обов’язки члена Партії регіонів), допущення дискредитації високого звання члена Партії регіонів та вчинення дій, які несумісні з подальшим перебуванням у лавах партії».

Як повідомлялося, протягом грудня Проскурін ініціював ряд виступів членів чорнобильських організацій регіону з вимогою виконання рішень суду про призначення пенсій.

Вранці 16 грудня 2011 року працівники міліції затримали Проскуріна, коли він виходив зі своєї квартири, і доправили до слідчого в Головне управління МВС України в Харківській області.

За офіційною інформацією прес-служби обласної міліції, Проскуріна допитували в рамках кримінальних справ, порушених за фактом надання неправдивих відомостей до управління Пенсійного фонду для нарахування пенсій чорнобильцям.

17 грудня допит Проскуріна продовжився. Близько 14:00 його та ще одного активіста-чорнобильця з гіпертонічним кризом було госпіталізовано.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-12-2011 23:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100