25.04.2024 10:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Довгий відкрито підкуповує виборців продпайками. Відео

Відео зустрічі Довгого з «бабусями» з’явилося в інтернеті.

Як видно на відео, перед майбутніми виборцями ввіреного йому району Довгий днями презентував свою «соціально спрямовану новорічну акцію».

Акція полягає в роздачі знайомих киянам ще від часів Леоніда Черновецького продуктових пайків.

Однак Довгий стверджує, що його акція принципово нова і не має на меті підкуп виборців.

"Ось це в моєму розумінні – «по-новому». В якому сенсі? Тому що це по-людськи. Тут нема жодного іншого напису, крім «До святкового столу», — продемонстрував Довгий бабусям білу коробку з харчами.

«Крім привітання, всередині ви не побачите жодного прізвища, жодної політичної сили, жодного кандидата», — стверджує він.

При цьому далі Довгий ненав’язливо агітує за себе, обіцяючи допомогти бабусям не лише проднаборами, а «конкретними справами».

«І я, як обіцяв, покажу, що означає працював депутата-мажоритарника. Я вам покажу, що означає десятки чи сотні тисяч відпрацьованих звернень, вирішених питань, заасфальтованих дір… Сила будь-якого політика – не в проднаборі!», — продовжив пафос колишній член команди Черновецького.

На останок Довгий пожалівся на журналістів, від «бруду» яких йому «хочеться плакати», і зізнався, що агітує за себе стаханівськими темпами – особисто обходить за день мінімум 100 квартир.

 

Читайте также:

Олесь Довгий почав виборчу кампанію в Дніпровському районі столиці. Фото

Олесь Довгий подкупает избирателей Киева продовольственными пайками. Фото

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-12-2011 18:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100