26.04.2024 18:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Луцький бреше, що його портрет на ліки для киян ліпив Червоний хрест

«Регіонал» Максим Луцький не вважає підкупом виборців поширення медикаментів з його портретом серед мешканців Солом’янського району Києва.

Про це йдеться у заяві його прес-служби у відповідь на публікації про масовий підкуп виборців.

За словами Луцького, районний центр Червоного Хреста наприкінці листопада цього року отримав ліки для мешканців Солом'янки.

«А оскільки за мною як народним депутатом закріплений саме Солом'янський район, не бачу нічого протизаконного в тому, щоб контролювати тут ситуацію з медикаментами. Я дійсно посприяв надходженню до районних поліклінік препаратів „Ксефокам Рапід“ і „Фероксон“: в медичні установи нашого району було доставлено 700 упаковок», — заявляє Луцький.

«Ці медпрепарати призначені для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно з обов'язкового (!) дозволу лікаря. Повторюся, ліки зберігаються в районних поліклініках. Ніхто не ходить по квартирах і не роздає медпрепарати від мого імені», — додав він.

Луцький також стверджує, що його портрети на ліках з’явилися виключно для «того, щоб уникнути можливих маніпуляцій з препаратами та запобігти їхньому продажу тим же малозабезпеченим людям».

«Я маю інформацію, що з легкої руки медичних працівників безкоштовні медикаменти потрапляють на так званий чорний ринок», — зазначив він.

За словами депутата, «інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно» на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи «Солом'янці – ефективну владу» разом з Червоним Хрестом.

«Регіонал» обурений, що його звинуватили у підкупі виборців напередодні виборів.

«Про який підкуп виборців можна заводити мову, якщо до початку виборчої кампанії ще більш ніж півроку? З таким спекулятивним підходом можна звести до підкупу будь-яку діяльність народного обранця в його окрузі. Допоміг полагодити опалення в житлових будинках – підкуп, вирішує соціальні проблеми своїх виборців – теж підкуп», — заявив він.

«Але ж люди для того й делегують своїх обранців у вищий законодавчий орган країни, щоб вони крім законодавчої діяльності мали можливість допомагати у вирішенні їхніх нагальних проблем», — вважає Луцький.

За данними «Української правди» засновником організації «Солом'янці – ефективну владу» є сам Луцький, про що написано на його сайті.

Раніше повідомлялося, що від імені Луцького безкоштовно поширюються ліки, на упаковці яких розміщене фото самого Луцького та напис «Безкоштовно від Максима Луцького».

Луцький, який є кумом міністра освіти Дмитра Табачника, балотуватиметься у мажоритарному окрузі на Солом'янці у Києві.

Нещодавно в інтернеті з’явилося відео, на якому колишній секретар Київради Олесь Довгий, який також балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, агітує київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

 

Читайте також:

Регионал Луцкий подкупает киевлян лекарствами со своим портретом. Фото

Олесь Довгий почав виборчу кампанію в Дніпровському районі столиці. Фото

Олесь Довгий подкупает избирателей Киева продовольственными пайками. Фото

Довгий відкрито підкуповує виборців продпайками. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-12-2011 17:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100