27.04.2024 22:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Екс-главі району Михайлу Бойчуку за побиття рибалок дали 5 років умовно

Суд визнав екс-главу Заставнівської райради Чернівецької області Михайла Бойчука винним у побитті рибалок.

Про це повідомляє чернівецька газета «Час».

«Бойчука визнано винним. Його засуджено до п’яти років позбавлення волі – умовно», — повідомляє видання.

«Такі ж терміни одержали його подільники-родичі: брат і зять. Вони також відбуватимуть 5 років умовно», — зазначається в публікації.

Охоронців ставка засудили одного до 5 років ув’язнення, а іншого — до 6,5.

Як відомо, 16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків «Блакитна нива».

«Болить все тіло! Били бітами, а Бойчук вдарив мене прикладом по ребрах, потім стріляв у повітря», — розповідав один з побитих рибалок Іван Бабій.

Детальніше ситуацію описала його дружина Олена Вікторівна.

«16 квітня чоловік прийшов додому близько опівночі, закривавлений. Розповів, що таке з ним зробив Бойчук і його зять. Каже, ловив рибу разом з друзями Миколою Михайлюком, Іваном Абрамовичем і Васею Слободяном. Раптом з темряви до них підійшли двоє чоловіків і Бойчук, почали бити», — розповіла вона.

«Бойчук лякав, мовляв, якщо не заберуться зі ставка, то підуть на корм рибам. Після цього наказали їм стати на коліна і повзти на пагорб, при цьому стріляли. Більше за всіх постраждав Абрамович. Чоловіка забрала тимчасово з лікарні, буду колоти антибіотики», — додала дружина рибалки.

19 квітня прокуратура Чернівецької області порушила кримінальну справу щодо голови Заставнівської райдержадміністрації, який підозрюється в побитті рибалок.

Справу було порушено за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.365, ч.2 ст.127 Кримінального кодексу, а також щодо його рідного брата, зятя та двох охоронців приватних ставків за ст.27, ч.3 ст.365 та ч.2 ст.127 Кримінального кодексу України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-01-2012 16:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100