24.04.2024 16:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович не звільнить Хоптяна через смертельну ДТП

Валентин Хоптян залишиться на посаді голови Тернопільської облдержадміністрації.

«Якби він не був головою обласного осередку Партії регіонів і якби не виборчий рік, то звільнили б. У такому випадку зробили б це через два місяці, щоб напряму не прив’язувати його до цієї справи. Зараз залишиться на посаді. Немає іншої людини, яка б за короткий термін змогла вибудувати вертикаль до виборів. Хоптян – хороший служака, з поставленими задачами справляється», — сказав  голова постійної комісії Тернопільської облради з питань законності та правової політики, член Спілки юристів України Леонід Бицюра.

За словами Бицюри, винним у ДТП визнають чиновника високої ланки, аби зняти суспільну напругу, пов’язану з аварією.

«Пішов чіткий указ з адміністрації президента, де відслідковують настрої людей і продукують рішення, зняти напругу. Через це справою зайнявся безпосередньо міністр. Відсторонили від обов’язків начальників міліції Тернопільської та Хмельницької областей, а це збільшує довіру до розслідування. Думаю, за кілька днів буде оголошено правдоподібну версію цієї ДТП, яка не залишатиме у суспільства питань», — вважає Бицюра.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня 2011 року позашляховик, яким користувався глава Тернопільської області Валентин Хоптян, на Хмельниччині врізався в зустрічне авто, вбивши пасажира. Водії та ймовірні пасажири позашляховика втекли з місця події. Губернатор стверджує що ні він, ні його родичі та підлеглі до аварії не причетні, а сам джип на момент аварії вже не був в оренді адміністрації.

За кілька днів після аварії в міліцію здався 64-річний тернополянин Олег Панькевич. Він стверджував, що саме він був за кермом. Однак зараз в міліції заявляють, що знайшли іншого підозрюваного, а Панькевич – самозванець. Президент України Віктор Янукович дав доручення главі МВС до 20 січня завершити з’ясування всіх обставин аварії.

 

Читайте також:

Міліція підтвердила, що аварія на Хмельниччині сталася з вини губернатора Хоптяна

Доний прокоментировал ДТП с кортежем Януковича на Франковщине

Міліція розслідує інформацію про чергове ДТП з кортежем Януковича

Кортеж, який їхав на дачу до Януковича, влаштував ДТП. Фото

В новорічну ніч губернатор Тернопільщини Хоптян насмерть збив людину

Автомобіль з кортежу Януковича вбив людину. Подробиці. Фото

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-01-2012 11:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100