18.04.2024 11:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мер Полтави Мамай перед виборами роздає пенсіонерам продукти. Фото

Полтавський міський голова Олександр Мамай підкуповує виборців на мажоритарних округах міста.

Про це повідомляє «Українська правда».

Цими днями пенсіонери, інваліди та інші мешканці Полтави, що відносяться до незахищених верств населення, стали отримувати іменні запрошення від ГО «Наш дім – Полтава», які містять фото Мамая, а також двох представників цього об'єднання, які разом з ним планують балотуватися до Верховної Ради по мажоритарних округах Полтави та області.

«Шановний (-а) … Громадське об’єднання „Наш дім – Полтава“ проводить нову соціальну ініціативу в підтримку мало захищених верств населення. Будь-ласка, прийдіть у чітко вказаний день та час. При собі треба обов’язково мати: паспорт, пенсійне посвідчення та запрошення», — йшлося в тексті.

Крім того, громадяни отримують від ГО «Наш дім – Полтава» так звані анкети, де вказані прізвище, ім’я, по-батькові й адреса певного громадянина, а також два варіанти продуктового набору, один з яких пропонується обрати та поставити свій підпис під словами: «Я погоджуюсь на отримання вищевказаного продуктового набору».

«Продуктовий набір №1» містить рис, гречку, цукор, олію, макаронні вироби, згущене молоко, рибну консерву, борошно, «Продуктовий набір №2» – 8 кг. цукру.

Пенсіонери повідомляють, що дані «продуктові набори» вже поширюються в масовому порядку. Люди, як займаються їх розподіленням, обіцяють, що до виборів громадяни отримають харчові хабарі ще кілька разів. І «один раз після виборів», у випадку проходження кандидатів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-01-2012 20:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100