19.03.2024 04:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Уроки «демократії і свободи слова» від БЮТу. Відео

Я думаю, що цей шокуючий брифінг за участі Інни Богословської увійде у анали бютівського розуміння «демократії». Переконаний, що Європа буде в шоці, яку мерзенну політичну силу дехто з них підтримує. В буквальному сенсі не дати сказати депутату – це є за рамками розуміння нормальної людини.

Я вже не кажу про якусь там етику чи просто повагу до людини, до опонента. Пригадуєте їх фарисейські заяви, що «я би віддав життя, аби мій опонент міг висловитися»! Фальш у всіх відношеннях!

Сьогодні вони заблокували трибуну ВР, аби не дійшла справа до виголошення на семії ВР результатів тимчасової слідчої комісії по результатах розслідування підписання кабальної для України газової угоди. Вони зірвали цю доповідь.

Коли ж Богословська хотіла на брифінгу розповісти про що саме йшлося у висновках комісії, то бютівські заплилі жиром кабани просто включили свої глушилки і ревли мов недорізані!

Я думаю, що Європа буде в шоці від побаченого і дістане добрий урок!

А от чи дістануть урок наші люди, які ще затуманені бютівської пропагандою, то сказати дуже трудно, бо це як психоз!

Заткавши в буквальному сенсі рота Богословській, до мікрофона підійшов депутат від БЮТ Пашинський і аудиторії з журналістів сказав, що ці угоди, які підписала бАгіня є мало не даром провидіння для України!

Істинно правим був нацистський міністр пропаганди Йозеф Геббельс, який наставляв, що аби брехня була вірогідною – вона має бути нахабною!

Але нахабство БЮТу переходить вже всі цивілізовані межі і в порядному товаристві за таку хамську поведінку пора вже і морду бити!

 

 

Олег Крук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-03-2012 21:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100