27.04.2024 23:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Москалів знов не візьмуть на сплав

6 квітня 2012 року розпочинається триденна мандрівка річкою Дністер «Екстрім сплав на катамаранах». Захід організовує ЛОО «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК) та клуб «Файні мандри», за підтримки управління у справах сімї та молоді ЛОДА.

Цього року сплав відбуватиметься вчетверте, і планує зібрати понад 50 молодих сміливців з різних куточків України. Маршрут мандрівки незмінний з м. Галич у м. Заліщики. Вимогами до учасників традиційно є: відмова від шкідливих звичок, спілкування українською мовою, бути веселим, і не побоятись жити серед природи.

«Їхати туди ранньою весною – це справді екстрім, адже погода може бути непередбачуваною. Снігом, вітром, і навіть з морозом – зустріла нас Тернопільська область минулого року. Проте це лише додало учасникам впевненості, та зробило подорож більш екстремальною та драйвовою» — ділиться враженнями учасниця минулорічного сплаву Оксана.

Проте «Екстрім сплав на катамаранах» -це подорож не лише для екстремалів. Цінителі природи також матимуть змогу відкрити для себе багато цікавого: Дністровський каньйон – найдовший каньйон у Європі (більше 250 км), найбільший рівнинний водоспад – Джуринський (16м), Дністровські кручі. Крім того кожен зможе познайомитись з цікавими людьми, поспівати пісень біля ватри, відпочити від міської метушні, відчути себе справжнім козаком (чи козачкою).

Організатори запрошують усіх бажаючих поринути у світ мандрів. Кожен, хто має бажання цікаво та корисно провести час, може зробити це разом з ними. Сплавляючись рікою Дністер на катамаранах ви маєте змогу не лише чудово відпочити та активно провести час, але й отримати порцію емоцій та енергії на цілий рік.

За додатковою інформацією звертайтись:
(093) 76 82 162 Оксана Дацків
[email protected]

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-03-2012 18:51 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100