26.04.2024 23:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Законопроект Мінфіну на розкіш є абсолютно аморальним — Тарас Чорновіл

Народний депутат України Тарас Чорновіл вважає законопроект міністерства фінансів про податок на розкіш абсолютно аморальним. Таку думку він висловив в ефірі «5 каналу», повідомляє «Спротив».

«Новий варіант законопроекту, який іде від міністерства фінансів, він навпаки, не даючи можливість оподаткувати багатих (бо саме годинники, діаманти є ознакою реальної розкоші), перекладає тягар на тих, хто справді є середнім класом і тільки трошки викарабкується. Якщо перший (законопроект на розкіш, підготовлений С.Тігіпком – Ред.) частково аморальний, то другий варіант (документ з Мінфіну – ред.) – аморальний абсолютно», – переконаний Тарас Чорновіл.

Нагадаємо, міністерство фінансів розробило законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо введення податку на розкіш». Наприклад, у Мінфіні вважають розкішшю квартири загальною площею понад 120 квадратних метрів і будинку від 250 квадратних метрів, тоді як С.Тігіпко пропонував 200 квадратних метрів і 400 квадратних метрів. Крім того, діаманти, швейцарські годинники теж не будуть вважатися розкішшю.

 

Читайте також:

Почему «налог на богатство» будут платить бедные

Янучари «податком на розкіш» обкладатимуть сараї та грабуватимуть бідних

Сергій Тігіпко обіцяє нові податки на депозити, роялті та дивіденди

Уряд Азарова хоче дерти з громадян новий податок за туалети і коридори

Україна стала світовим лідером за кількістю податків

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-04-2012 23:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100