16.04.2024 22:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп Матвієнко підкуповує виборців мобілками

Нардеп-"нунсівець" Анатолій Матвієнко роздавав мобільні телефони на Вінниччині. Відвідав селища Теплик, Чечельник, Тростянець та міста Гайсин, Бершадь і Ладижин. У будинках культури збирав місцевих та школярів із ближніх сіл і проводив конкурс на найкращу писанку. Скрізь визначав шістьох переможців і дарував мобілки «Самсунґ».

— Я це робив не для того, щоби підкупити виборця, а щоб відроджувати культурну самобутність, — говорить Матвієнко. — Я ж не вручаю подарунків просто так. Не хочу цим принижувати людей, платити їм данину. Це заохочувальні призи для підтримки культурної акції. Я свою першу писанку намалював у 50 років з онуком. Раніше мене ніхто цього не вчив. Тому я вирішив навчити дітей. Дарую телефони, бо знаю, як сільські діти про такі мріють. Мобільники недорогі. Один мені обійшовся десь у 250 гривень, бо брав оптом 40 штук. Школам та садкам вручав цифрові фотоапарати. У мене зарплата 17 тисяч гривень, а 14 тисяч мені виділяє держава для роботи з виборцями.

Нардеп почав презентувати мобільні торік у грудні.

— Організував свято до дня Святого Миколая для вихованців Джулинської школи-інернату. Діти писали листи. За найкращі дарував телефони, цифрові плеєри і радіогодинники, — розповідає 44-річна Світлана Шульц із Бершадської райдержадміністрації. — Анатолій Сергійович прискорив будівництво газової магістралі до Бершаді. На два роки спорудження спинили. За сприяння Матвієнка району нарешті виділили з бюджету 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що народний депутат-"регіонал" Ірина Бережна у Харкові роздає продуктові набори — гречку, олію, згущене молоко, цукор, чай, печиво і цукерки. Її колега Ірина Горіна вручала у цьому місті харчі та подарункові сертифікати на 500 грн на покупки в одній із парфумерних мереж. Зять Горіної — Олесь Довгий, що балотуватиметься в Дніпровському районі столиці, теж задобрював виборців продуктами. Позафракційний Володимир Пилипенко на Полтавщині роздає гречку, рис, макарони, олію, кільку в томаті. Екс-нардеп Олександр Волков на Сумщині — горілку зі своїм зображенням. Також у Києві шампанським із власним портретом вітав людей із Новим роком «регіонал» Максим Луцький.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-05-2012 10:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100