18.04.2024 14:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Колесніченко отримав по пиці за скандальний законопроект про мови. Фото. Відео

Мовні баталії у парламенті зі словесних перейшли у рукопашні. Наприкінці розгляду законопроектів під час виступу автора скандального «Про засади державної мовної політики», опозиціонери штурмом взяли президію.

Відповідаючи на питання журналістів, хто спричинив бійку в сесійній залі, народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій сказав: «Я був причиною зіткнення».

За його словами, опозиційні фракції вважали, що закон про основи мовної політики, внесений народними депутатами фракції Партії регіонів Вадимом Колесніченком та Сергієм Ківаловим, приймати не можна, оскільки це викличе протистояння в суспільстві.

Парубій висловив задоволення, що опозиція домоглася своєї мети, і парламент не голосував за цей закон.

«Згідно з регламентом, він (український парламент) не може повернутися до цього питання», — зазначив депутат.

Після закриття засідання депутати ще близько пяти хвилин з’ясовували, хто з них сильніший мовою кулаків. Найбажанішою грушою кожен опозиціонер хотів бачити автора законопроекту про мови Вадима Колесніченка.

Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомив, що його колега Вадим Колесніченко поїхав додому, а не у лікарню.

«У нього немає ніяких видимих ​​пошкоджень. Але те, що на нього накинулися кілька людей, на автора законопроекту, я ще раз підкреслюю, що це було вперше в історії нашого парламентаризму», — сказав політик.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-05-2012 23:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100