19.04.2024 18:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ахметов за 4,5 роки прийшов у ВР лише раз, його екс-воділа — 11

Картка Ахметова регулярно "голосує"

«Рекордсменом» із пропущених засідань парламенту є депутат-регіонал Рінат Ахметов. Як повідомили журналістам в апараті Верховної Ради, Ахметов за чотири з половиною роки роботи нинішнього парламенту пройшов письмову реєстрацію лише... один раз!

Не реєструвався ж Ахметов на 529 сесійних засіданнях. Як вказано у відповіді апарату Верховної Ради, причина відсутності Ахметова «невідома».

Нещодавно нагороджений ж Януковичем «за плідну законотворчу діяльність» орденом «За заслуги» депутат-регіонал Юрій Чертков пройшов письмову реєстрацію на чотирьох засіданнях, тоді як на 525 засіданнях він був відсутній.

Депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Костянтин Жеваго за період з 23 листопада 2007 по 18 травня 2012 пройшов письмову реєстрацію лише на 11 засіданнях з 530.

Також на 11 засіданнях з 530 був зареєстрований депутат-регіонал Володимир Мальцев, який до обрання в парламент працював водієм Ріната Ахметова.

А Янукович-батько ходив у парламент ще гірше, ніж Янукович-син.

Так Віктор Янукович-молодший за чотири з половиною роки пропустив понад половину засідань парламенту.

Він пройшов письмову реєстрацію на 238 засіданнях, тоді як з невідомих причин пропустив 274 засідання. Ще на 13 засіданнях він був у відпусці, а на п'яти — у відрядженні.

Його батько Віктор Янукович-старший пропустив 2/3 засідань парламенту. До обрання президентом він зареєструвався лише на 93 засіданнях з 272.

178 засідань майбутній президент пропустив з невідомих причин, а одне — в зв'язку з хворобою.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-05-2012 10:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100