20.04.2024 07:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Харкові фан-зону пікетували робітники, яким не платили зарплати по 1,5 роки

Близько 100 працівників заводів ім.Шевченка і Малишева вийшли на пікет до фан-зони на площі Свободи з вимогою виплатити їм борги по зарплаті.

За словами учасників, заборгованість по зарплаті тільки на одному заводі ім.Шевченка складає близько 38 млн. гривень. Люди вже півтора року не отримують зароблених ними грошей.

Пікетувальники тримали плакати «Поверніть гроші!», «Буржуйська влада, поверни борги з зарплати!», «Янукович, чому нам не дають заробити не життя?», «Добкін, виконай свої обіцянки!».

Плакати написані російською та англійською мовами.

На площі було багато іноземних журналістів — з Голландії, Данії, Китаю. Міліція не перешкоджала учасникам акції протесту.

Коли учасники мітингу дійшли до пам'ятника Леніну, приїхав судовий виконавець з рішенням суду про заборону акції. Однак, на вимогу припинити мітинг організатори відповіли відмовою, оскільки рішення суду стосувалося лише заявки, поданої вчора «Трудовою Харківщиною». Як з'ясувалося, аналогічну заявку подав вчора Союз радянських офіцерів, але про неї в рішенні суду — ні слова.

Крім того, до мітингувальників приєдналися працівники «Міськелектротрансу». За їхніми словами, остання зарплата, яку їм виплатили, була за жовтень минулого року. Ще однією причиною приєднання до акції вони назвали незаконне, на їхню думку, звільнення 200 працівників підприємства.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-06-2012 22:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100