25.04.2024 10:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардепа Ар'єва розшукують через бомбу на набережній в Києві?

У МВС розслідують факт закладання бомби на набережній в Києві і пов'язують депутата від НУНС Володимира Ар'єва із людьми причетними до цього.

Такий висновок можна зробити з запису Ар'єва у його Facebook.

«Вельми підозріла історія сталася сьогодні. Зателефонувала мені жінка і розповіла наступне. Вранці прийшов до неї міліціонер — заступник начальника 3-го територіального відділу Голосіївського РУВС у Києві Андрій Черніченко», — написав він.

«Почав казати що вони шукають якихось людей, причетних до закладання бомби (!) на набережній в Києві», — додав він.

За словами депутата, Черніченко взяв у цієї жінки слухавку і почав набирати номера телефонів зі свого списку у зошиті, щоб перевірити чи є ті номери у її записнику.

«Першим, за її словами, був номер її квартиранта Антона Познюка, а потім цей міліціонер набрав мій номер. Він у записнику не відобразився, після чого міліціонер залишив жінці свої координати і попрощався», — написав Ар'єв.

Він додав, що жінка зателефонувала йому (не знаючи до кого телефонує!), щоб попередити про такий візит.

«За це я їй вдячний — громадяни ще готові підтримувати один одного! Далі я набрав цього Андрія Черніченка. Міліціонер був дуже здивований тим, що я знаю про його ранковий візит. Весь час намагався дізнатися чи я знаю Антона Познюка (перший раз чую!). На мої питання пообіцяв відповісти при особистій зустрічі. Їду туди. Як щось знатиму напишу. Може вже з мене терориста намагаються зробити?» – додав депутат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-06-2012 14:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

  • Armando Xxx

    О Господи, ну чомув Україні- як не діи Антибіотика, то внуки Бені Ладного?!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100