24.04.2024 08:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На басейн масажиста прем’єр-міністра Азарова дали 22,5 мільйони

На реконструкцію басейну в Броварах, власником якого значиться дружина масажиста Миколи Азарова, виділили 22,5 мільйонів гривень.

Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Відділ капітального будівництва Броварської міськради Київської області 23 липня уклав угоду з ТОВ «Фірма ГФ» на реконструкцію плавального басейну «Купава» по вул.Шевченка, 10 в м.Бровари.

Роботи, розпочаті генпідрядником ТОВ «Фірма ГФ» у 2007 році, були призупинені в зв’язку з відсутністю фінансування. Це спричинило подальшу руйнацію споруди басейну.

Директором басейну «Купава» є Тетяна Федоренко, дружина особистого масажиста прем’єр-міністра Миколи Азарова Сергія Федоренка. Він відомий як власник підприємства «Феско», яке контролює роботу іншого броварського басейну «Схід», також відремонтованого коштом держбюджету.

Саме в басейні «Схід», за розповідями учнів школи, якій формально належить басейн, буває Микола Азаров.

Федоренко є депутатом Броварської міської ради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій.

Партія регіонів обрала Сергія Федоренка своїм кандидатом до Верховної Ради по мажоритарному округу в Броварах. Під час зустрічей з виборцями Федоренко заявляє, що дякуючи його зусиллям басейн «Купава» буде відкрито вже восени.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-08-2012 14:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100