24.04.2024 06:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Володимира В’язівського підтримали кандидатом в народні депутати

Громадські та політичні організації Червонограда та Сокальського району висловили довіру і підтримку Володимиру В`язівському на чергових виборах до Верховної Ради України як кандидата від 124 Сокальського виборчого округу. Таке рішення представники громадськості ухвалили 5 серпня під час зібрання у Народному домі м. Червонограда.

На заході були присутні члени понад 30 громадських та політичних організацій, серед яких – львівські обласні осередки УРП,«України Соборної», «Спілки офіцерів України», «Української платформи «Собор», Сокальська МО «Конгрес української інтелігенції», Сокальська МО «Союз українок», Червоноградське Товариство політичних в’язнів та репресованих, Спілка шахтарів-інвалідів м. Соснівка та багато інших. Виступаючі чітко обґрунтували свій вибір.

За словами представників громадськості, для обрання найдостойнішого кандидата вони керувались такими принципами:

1.Кандидат у народні депутати від нашого регіону повинен бути вихідцем з нього, бути тут знаним та знати проблеми регіону.

2.Володіти бійцівськими рисами характеру, які так необхідні для протистояння цій банді.

3.У родині не мати ні представників колишньої радянської влади, ні олігархів, ні представників корумпованих судів та прокуратури.

4.Мати політичний досвід і який ніколи не зраджував національні інтереси.

5.Максимально відповідати критеріям громадського руху «Чесно».

Відтак, з огляду на відомі факти, учасники Народних зборів вирішили, що Володимир В’язівський – єдиний кандидат, який повністю відповідає задекларованим критеріям і повинен представляти інтереси їхнього регіону у Верховній Раді України наступного скликання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-08-2012 19:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100