24.04.2024 09:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дніпропетровський губернатор Вілкул заборонив бігборд з бабусею та котом. 2 фото

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти бігборди з рекламою одного з інтернет-видань Дніпродзержинська.

Про це пише Дніпродзержинськ ONLINE з посиланням на джерела.

"Як повідомили з достовірних джерел, власникам Дніпродзержинського бігборда (перед в'їздом на міст із правого на лівий берег), де розміщається соціальна реклама, у тому числі й нашого сайту, дзвонив губернатор і в категоричній формі вимагав «розібратися із цим неподобством», — пише видання.

Видання додає, що причиною занепокоєння стало зображення бабусі з котом і підпис: «Взнала, що онук голосував за „регіони“, переписала хату на кота».

Видання підкреслює, що «банер не порушує нічиїх прав й не ображає чиєїсь гідності, і вже тим більше — не суперечить чинному законодавству».

«Не менший ажіотаж викликав і один з попередніх бордів, який також наполегливо намагалися прибрати місцеві „регіонали“ (у тому числі й незаконно, у темряві)», — відзначає видання.

«Цікаво, чому представники Партії регіонів сприймають ці повідомлення на свій рахунок? Напевно, немає диму без вогню», — припустили автори сайту.

Як відомо, раніше перед приїздом у Дніпропетровськ прем'єра Миколи Азарова на шляху його маршруту з'явилося кілька десятків бігбордів з вітаннями на його адресу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-08-2012 11:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100