24.04.2024 14:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порошенко-старший злякався СІЗО та знявся з виборів на користь племінниці регіонала Григорія Калетника?

Олексій Порошенко знімається з виборів за станом здоров'я.

Про це повідомив син Олексія Порошенка – Петро Порошенко 20 вересня 2012 року, під час Народного Віче у смт Піщанка Вінницької області.

«Ця кампанія є дуже не простою, тому родина Порошенків прийняла рішення про те, що Олексій Іванович Порошенко припиняє участь у виборчій компанії», — сказав Порошенко.

Під час свого виступу він також зазначив, що незважаючи на припинення участі у виборах його родина й надалі відстоюватиме інтереси 16-го округу.

«Мій батько буде з вами, він відстоюватиме інтереси свого округу, як депутат Вінницької обласної ради, а я зроблю усе від себе злежне щоб на законодавчому рівні інтереси кожного виборця округу, який підтримав Олексія Порошенка був почутим та підтриманим не залежно від того хто стане народним депутатом», — наголосив Порошенко.

Як відомо, Порошенко-старший балотувався в 16 округу. Його головним конкурентом була Оксана Калетник – племінниця регіонала Григорія Калетника та кузина голови Державної митної служби Ігоря Калетніка.

Минулого тижня КВУ заявив про застосування Калетник так званих пірамід для підкупу виборців. У 16-му одномандатному окрузі у Вінницькій області кандидат у депутати Оксана Калетник, за словами голови КВУ Олександра Черненка, звозить людей на зустрічі, потрапити на які можливо тільки за списком. За приїзд на такий захід людина отримує 50 гривень. Всього до виборів їх проходить декілька, на кожному заході люди отримують гроші. Разом з тим вони підписують договори про те, що вони є агітаторами Калетник.

Два тижні тому один з керівників штабу Порошенка отримав вночі погрози з вимогою припинити працювати на свого кандидата.

У четвер Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом в депутати Руслана Демчака по одномандатному мажоритарному округу №18 (Вінницька область) за заявою довіреної особи. Демчак був головним конкурентом Григорія Калетника, його кинули за сфабрикованою кримінальною справою у СІЗО.

Також минулого тижня президент Янукович під час виступу Петра Порошенка розкритикував урядовців: «Поганому танцюристу завжди щось заважає. Я вам голови повідриваю, дуже скоро».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-09-2012 8:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100