24.04.2024 03:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#вибори2012 Зіпсувавши 1361 бюлетень за Левченко, пилипишинська ОВК №223 відмовилася виконувати рішення суду

Кандидат у депутати Віктор Пилипишин запропонував ОВК №223 припинити повторний перерахунок голосів.

Відповідну заяву окружкому подав його довірена особа Андрій Лісовський.

У документі нагадується, що окружком №223 робив перерахунок на 11-ти дільницях на виконання судового рішення, яке було отримане за позовом самого Пилипишина.

«Кандидат у народні депутати Пилипишин пропонує повторний підрахунок по дільницях, що не були перераховані, не проводити, або провести його в спосіб, який буде визначено ОВК», — йдеться в заяві.

Як відомо, раніше під час перерахунку голосів виявилося, що бюлетені за основного конкурента Пилипишина «свободівця» Юрія Левченка були зіпсовані, визнані недійсними, і таким чином Пилипишин випередив суперника.

У свою чергу Левченко прокоментував таку ініціативу Пилипишина наступним чином: «Це показує його ставлення до законів і правил. Закон, як дишло, як повернеш, так і вийшло».

«Тепер вони встигли фальсифікувати достатню кількість голосів, щоб показати Пилипишина, як переможця. І далі вже не треба перераховувати», — уточнив він.

«Свободівець» додав, що за його підрахунками було зіпсовано 1361 бюлетень.

«В мене зараз є таке бажання примусити їх далі перераховувати, і виконувати рішення суду. Треба ж документувати всі їхні фальшування», — підсумував він.

Згодом 10 членів ОВК №223 проголосували за те, щоб не виконувати рішення суду, оскільки дон Пилипишин подав таку пропозицію.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-11-2012 22:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100