27.04.2024 08:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У ТРЦ «Караван» обдурили киянина, який знайшов тіло Мазурка

Киянин, який знайшов тіло чоловіка, який може бути обвинуваченим у потрійному вбивстві Ярославом Мазурком, хоче отримати винагороду.

За даними ТСН, Андрій побачив труп в кущах, коли вранці вигулював у парку свою собаку.

Він провів день у міліції на допитах, а про те, кого знайшов, дізнався тільки ввечері з телевізійних новин.

«Відразу після вбивства охоронців „Каравану“ керівництво ТРЦ пообіцяло заплатити тому, хто надасть інформацію про стрілявшого, 100 тисяч гривень», — зазначає канал.

«За ними киянин Андрій і пішов у магазин. З адміністрацією поговорити йому не вдалося — виявилося, що керівництво зараз у відрядженні. Чоловіку запропонували прийти наступного тижня, він пригрозив, що якщо „Караван“ не віддасть йому обіцяні гроші, буде подавати до суду на гіпермаркет», — повідомляють журналісти.

Між тим, в МВС вважають, що винагорода розміром у 100 тисяч гривень не дістанеться нікому.

«Гроші отримав би той чоловік, який вказав би на місце перебування підозрюваного, після чого правоохоронцям вдалося б його затримати», — сказав начальник слідчого управління МВС Василь Фаринник.

Як відомо, днями в Сирецькому гаю, недалеко від станції метро Сирець, було знайдено тіло Ярослава Мазурка, підозрюваного у вбивстві трьох охоронців ТРЦ «Караван» 26 вересня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-11-2012 12:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100