28.03.2024 16:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Податок на похорони!

Законопроект про податок на продаж валюти знову подадуть до Ради і можливо навіть завтра. Дочекавшись припинення ажіотажу у пресі з цього питання НБУ ймовірно зможе реалізувати свої плани, під завісу вже майже не існуючої Верховної “зради”. Щоб показати поблажливість, ставку податку планується зменшити до 10 %. І в результаті народ України може отримати неймовірно цікавий “податок на смерть”, або “податок на похорони”. Важаю цю назву найбільш влучною, тому що особисто для мене і для моїх знайомих, цей податок саме так і вбачається. Усілякі “благі наміри” від уряду, накшталт — наповнення Пенсійного фонду, повна нісенітниця. Не знаю як у кого, а мої батьки, навчені власним гірким досвідом саме у іноземній валюті тримають гроші на “чорний день”. Дати пораду близьким людям, як тепер забезпечити свої останні дні і своє поховання, навіть я, навчений науками економіст, невзмозі. В дерев’яну гривню ніхто з свідомих громадян у цій країні уже не вірить.

Держава може вчинити черговий злочин проти свого народу ввівши такий здирницький податок. Прикро, що ми ж мовчазно коримося волі злодійських правителів. Зрозуміло що терпіння українця безмежне, але сподіваюсь що хоч пухнувши від голоду ми піднімимось з колін і заявимо про свій протест.  Приклади організованих та дієвих “голодних бунтів” у сторінки історії Голодомору в Україні нажаль не вписані. Можливо історія нас чомусь навчила і ми не будемо покірно чекати свого часу на смерть.

Щодо дійства, то прошу “тушок” Верховної ради 6-го скликання:

Шановні тушки та кнопкодави!

Ви достатньо багато прийняли “потрібних та необхідних” законі для України. Чого тільки варті — Харківська угода, Податковий кодекс, Закони “Про судоустрій...” чи “Про засади державної мовної політики”. Схаменіться! Ваші батьки і Ваші рідні тримають заощадження собі на поховання саме в іноземній валюті. Якщо Ви цього не знаєте, то раджу Вам їх запитати.

Закликаю Вас. Зробіть хоч щось добре за весь час своєї каденції депутата народу який ще не знищили.

 

Сергій Доротич, економіст, кандидат наук з державного управління

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2012 12:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100