28.03.2024 13:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

31 грудня пікетували Київське СІЗО на підтримку Павліченків

Кількасот громадян пікетували 31 грудня 2012 року Київське СІЗО з вимогою звільнити Сергія і Дмитра Павліченків.

Активісти — переважно футбольні фанати — вимагали справедливого розгляду апеляції вироку Павліченкам.

«Акції будуть проходити до того часу, допоки Сергій і Дмитро Павліченко не будуть знаходитись тут, з нами, на волі, тому що ми бачимо матеріали справи і розуміємо, що вони мають бути не там, а тут, з нами», — заявив один з учасників акції.

Учасники акції переконані, що «проблема Павліченків, що вони вже звинувачені». Якщо їх випустять, то в тюрму має сісти «слідчий, який, вочевидь, сфабрикував цю справу, і це дуже ускладнює справдливість в цьому».

«Всі ці „несудді“, „непрокурори“ — не влада, а мародери — живуть на вулкані, навіть якщо нічого цього не розуміють», — вважає ще один учасник акції.

Як відомо, раніше в Києві проходила акція протесту на підтримку Павліченків, засуджених за вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова.

В київському парку імені Шевченка зібралося близько 3000 осіб, які називають вирок Павліченкам несправедливим які вважають, що правоохоронці просто «повісили» на них це убивство.

Акцію організували фанати київського «Динамо».

2 жовтня 2012 року 47-річний киянин Павліченко та син Сергій були засуджені за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова відповідно до довічного ув'язнення та 13 років тюрми.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-01-2013 17:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100