24.04.2024 17:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Влада впровадить мажоритарку на виборах у Київраду?

Влада впровадить мажоритарку на виборах у Київраду, використовуючи адмінресурси і прямий підкуп виборців, щоб провести туди своїх депутатів. Про це в коментарі заявив заступник голови фракції партії «УДАР» в Київраді Андрій Странніков.

«Партійну складову вони точно не використовуватимуть, особливо після розгромної поразки на парламентських виборах, коли 100% округів були взяті кандидатами-опозиціонерами. Влада вважає, що чим менше депутатів, тим легше провести своїх ставленників в округах. Це помилка. Пройшов певний час, у людей склались певні уявлення про політичні партії. Якщо об'єднана опозиція узгодить своїх кандидатів у всіх округах, то владі нічого не світить. Чим більший округ, тим більше грає політична складова», — вважає депутат Київради.

Він переконаний, що на виборах в законодавчий орган столиці буде популярним «роздавання гречки». Чим менший округ, тим більш можлива така схема.

«Оскільки Київрада — господарський орган, гречка, „добрі справи“, адмінресурс та дитячі майданчики гратимуть більшу роль, аніж це було на парламентських виборах. Свого часу я вигравав мажоритарку на 38 окрузі (Березняки й Ленінградська площа), коли ще було 90 депутатів у Київраді. На моєму окрузі було близько 25 тисяч виборців. Це середній райцентр. Кандидатів було багато, тому люди звертали увагу на партійну ознаку», — пригадав «ударівець».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-01-2013 15:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100