19.04.2024 21:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Турчинов збагатився вдвічі на обвалі гривні у 2008 році

На думку регіонала, у 2008 р. тодішній урядовець збільшив свої статки вдвічі.

Єфремов звинуватив Турчинова в нечесному збагаченні Колишнього віце-прем'єра та одного з лідерів «Батьківщини» Олександра Турчинова звинуватили в підозрілому збагаченні за рахунок коливання валютних курсів.

Відповідну заяву зробив лідер фракцій Партії регіонів Олександр Єфремов у програмі «Шустер Live» на телеканалі «Інтер».

Регіонал звинуватив опонента в махінаціях під час кризи 2008 року. Свої претензії політик висловив теперішньому керівникові опозиційної фракції Арсенію Яценюку. «Коли ваш заступник Турчинов був першим віце-прем'єр-міністром, Тимошенко вийшла до народу і сказала: люди, не вірте, не буде падіння курсу гривні, долар не зросте у нас в ціні. Того ж дня її перший віце-прем'єр бере на депозиті гроші, які у нього були в гривнях, в терміновому порядку міняє все на долари», — розповів представник ПР.

Уже за кілька днів, додав він, стався обвал гривні. «Долар виростає в два рази – був 5,4, а став 10», — уточнив Єфремов.

На його думку, ті, хто тримав гроші у гривні, збідніли вдвічі, а хто користувався доларом – навпаки, примножили статки. «Тобто він відразу став в два рази багатшим», — зауважив регіонал щодо Турчинова.

Єфремов запевнив, що має можливість довести свої слова. Та висловив готовність принести всі наявні в нього документи з цього питання до суду.

Втім, Яценюк відповів, що не вірить такій упевненості опонента. На думку опозиціонера, якби підстави для судового розгляду були, суд уже б давно відбувся. «Якщо є склад злочину – у вас є ваша кишенькова прокуратура, суд, міліція, ви можете пересаджати півкраїни», — сказав Яценюк.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-02-2013 11:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100