25.04.2024 18:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Юлій Іоффе «простив» журналістові мільйон гривень

Депутат з Партії регіонів Юлій Іоффе відкликав мільйонний позов до журналіста та громадського активіста з Луганщини Олексія Свєтікова. Про це «Свідомо» повідомили юристи Інституту розвитку регіональної преси, які і захищали останнього.

Регіонал подав до суду через образу. Не сподобалась йому стаття «И снова мажоритарка», що Свєтіков опублікував в лютому 2012-го року в інтернеті. Журналіст аналізував шанси на перемогу різних кандидатів з Луганщини перед парламентськими виборами. Про Іоффе Свєтіков згадував у контексті впливової політичної групи мільярдера Дмитра Фірташа і глави президентської адміністрації Сергія Льовочкіна. Це, власне, і обурило теперішнього народного депутата Юлія Іоффе. Мовляв, інформація, розповсюджена без будь-якої перевірки, компрометує його в очах громадян, які мають негативні враження від дій Льовочкіна і Фірташа.

В ІРРП пояснюють: депутат не мав шансів виграти цю справу. З юридичної точки зору журналіст не порушив жодного закону. До речі, компрометуюча стаття Свєтікова не завадила Іоффе перемогти на окрузі в Луганщині та приєднатися до комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. З офіційної біографії регіонала, на момент обрання він був президентом компанії «ДВ нафтогазовидобувна компанія».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-02-2013 22:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100