18.04.2024 13:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Європейські чиновники у захваті від звільнення Луценка

Президент Європейського парламенту Мартін Шульц дякує наглядовій місії екс-президентів Пета Кокса та Олександра Кваснєвського за зусилля зі звільнення екс-міністра МВС України Юрія Луценка.

Відповідний запис президент Європейського парламенту зробив на своїй сторінці у Twitter.

«Дякую президентам Коксу та Кваснєвському за зусилля у помилування звільнення Юрія Луценка. Він тепер вільна людина, яка проведе першу ніч з родиною», — написав він.

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт називає звільнення екс-міністра Юрія Луценка та інших «хорошим першим кроком», за яким потрібно зробити ще більше.

«Добре, що президент України сьогодні помилував Луценка і Філіпчука. Хороший перший крок. Демонструє, що може бути зроблено. Необхідно, щоб було ще більше», — написав глава зовнішньополітичного відомства Швеції на своїй сторінці у Twitter.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський (Radosław Sikorski) називає звільнення екс-міністра Юрія Луценка обнадійливим сигналом перед самітом Східного партнерства, який відбудеться наприкінці листопада у Вільнюсі.

«Звільнення Луценка — це рух у правильному напрямку, який зробив президент України Янукович. Це — обнадійливий сигнал перед самітом Східного партнерства у Вільнюсі», — написав Р.Сікорський на своїй сторінці у Twitter.

Посол Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський запросив звільненого від відбування покарання екс-міністра Міністерства внутрішніх справ України Юрія Луценка до представництва Євросоюзу.

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкевичус (Linas Linkevičius) називає звільнення екс-міністра МВС України Юрія Луценка позитивним кроком для європейської перспективи.

«Хороша новина з України про звільнення Луценка. Більше таких позитивних кроків нададуть більше впевненості в європейській перспективі», — написав Л.Лінкевичус у Twitter.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-04-2013 21:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100